TEL   051 50 00 75   |   info@tsaam.be   |   ma - vrij 8.00u. - 17.00 u.

Schooltoneel - SAM

Geschreven door Administrator

tSaam Campus Aloysius presenteert: SAM
Een aangrijpende jongerenproductie met live zang en band.

'Gepest? op onze school wordt niet gepest, mijnheer. Kijk maar naar het schoolreglement, daar staat duidelijk dat pesten niet past op onze school. Wij zijn trouwens verstandig genoeg om onze problemen op een volwassen manier op te lossen.'

Sam, een sympathieke derdejaarsleerling, komt bij het begin van het schooljaar in een nieuwe school terecht. Daar maakt hij al snel kennis met de eerder bizarre manier waarop die gerund wordt... niet door de directie of de leerkrachten, maar door enkele leerlingen. Jonas en Kasper voeren er, samen met enkele trouwe volgelingen, een waar schrikbewind. Alhoewel Sam zich hier in het begin zoveel mogelijk afzijdig probeert te houden, wordt hij toch meegesleurd in een meedogenloos spel waarvan de gevolgen niet te overzien zijn.

'SAM' schetst een realistisch beeld van hoe pestproblemen het leven van veel jongeren kan verzieken. Campus Aloysius brengt deze aangrijpende voorstelling met leerlingen van het eerste t.e.m. het zesde jaar, samen met live koor, solisten en de band Aesir. Een aanrader voor iedereen die zich op wat voor manier dan ook met deze problematiek verbonden voelt.

PRAKTISCHE INFORMATIE BIJ HET TONEEL:

VOORSTELLINGEN: 17, 18 mei (20u) en 19 mei (19u)
TICKETS en INFO: 051/50 00 75 of https://www.tsaamaloysius.be/
VVK: 9 euro
ADD: 10 euro
LOCATIE: CC Kruispunt Diksmuide

Categorie: